Programma

Alcohol & Ik

Alcohol en ik helpt je om te minderen of te stoppen met drinken. Je leert het drinken onder controle te krijgen. Deze lessen helpen je daar stapsgewijs bij. In het bijgevoegde dagboek kun je bijhouden hoeveel alcohol je drinkt. Ook kun je opschrijven wat je gedaan hebt en hoeveel trek je had.

Door iedere dag het dagboek in te vullen zie je wat je precies drinkt. En wanneer en met wie dit is. Je leert er wat er nodig is om je alcoholgebruik te veranderen.

In het overzicht van je registraties kunt je na een tijdje terugzien op welke dagen of tijden je zin hebt in alcohol. En met wie of waar je bent als je drinkt. Hoe meer je weet van jezelf, hoe beter je ervoor kunt zorgen dat je niet of minder drinkt.

Wees eerlijk. Het is misschien confronterend om op te schrijven hoeveel je drinkt. Je houdt het bij voor jezelf. Hoe eerlijker je bent, hoe beter het je tijdens de training kan helpen.
 

Spreekt dit je aan?
Dit programma kun je anoniem gebruiken, het programma ontvangt geen persoonsgegevens van je. Tenzij je deze invult bij een oefening.

Als je dit programma start ga je akkoord met de voorwaarden. Lees die daarom eerst.
 

Deze module wordt in samenwerking met Antes beschikbaar gesteld.
Heb je vragen of professionele hulp nodig? Neem dan contact op met je huisarts.


» Lees hier de voorwaarden
Gemiddelde (0 Stemmen)