Terug

Bericht

Verbonden blijven zonder fysiek bij elkaar te komen

Vooral digitiaal ontmoeten

Gezien de ontwikkelingen rondom het corona virus zet Zorgvrijstaat nu in op het zo veel mogelijk digitaal bij elkaar komen. Daarvoor zetten we hulpmiddelen in. We hebben overleg gehad met een arts en het RIVM geraadpleegd. 

Een aantal mensen (Milja, Madelon, Marlies, Dennis, Frank, Marsja en Alexander) heeft nu de mogelijkheid om een digitale vergadering/ontmoeting te organiseren. Vaste momenten, zoals bijvoorbeeld de Opstartkoffie of de Leer-Werk-Gemeenschap Geestverwanten worden digitaal georganiseerd. Een digitaal overleg organiseren werkt eenvoudig, een van de orgisatoren maakt een \'vergadering\' aan en nodigt anderen uit (of via een mail of via een link). Dit kan elk moment en er kunnen zo\'n 150 mensen deelnemen als dat moet. 

De digitale VraagBaak via dit platform is ook operationeel. Indien gewenst kunnen we meer mensen aansluiten die vragen beantwoorden, hulpaanbod doorgeleiden, etc. 

Ook via dit platform kan je zien of iemand online is. Als iemand online is dan kan je een chat starten. 

Laten we vooral verbonden blijven met elkaar en elkaar steunen! Je kunt wat doen. Bijvoorbeeld mensen uitnodigen om ook een profiel aan te maken op dit platform. Zo bereiken we eenvoudig meer mensen met berichten, nieuws, delen van vraag en aanbod, etc. Ook zijn er netwerken actief met mensen die helpen met boodschappen doen als buren dat zelf niet kunnen. Zodra we daarover nieuws hebben delen we dat hier ook.

Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..