Terug

Bericht

Een gezond 2020!

Op de valreep van de jaarwisseling '19/'20 wensen we iedereen een goede en veilige jaarwisseling en vast een gezond 2020! 

We mogen terugblikken op een jaar met veel nieuwe verbindingen tussen mensen. In het kader van Mooi Mooier Middelland schreven we mee aan een programmalijn 'sociale en gezonde wijk'. We mochten nieuwe kwartiermakers/netwerkers/projectleiders verwelkomen. We startten met de Leer-Werkgemeenschap Geestverwanten met onderzoekers van de Hogescholen in Rotterdam. We mochten een nieuwe wijkpsycholoog verwelkomen. Dertien mensen volgenden de training Mental Health First Aid. We startten met 'haardvuurgesprekken' en gingen door met 'Vraag het de Dokter' en de 'Natafelen on Tour' bijeenkomsten. Elke maandag ochtend was er de 'opstart koffie', het vaste ontmoetingspunt in de week in het pandje van de Zorgvrijstaat. Regelmatig wandelden we door de wijk voor een goed gesprek en beweging. We droegen bij aan  beleidsplannen van de Gemeente Rotterdam, dachten mee over ontwikkelingen binnen het landelijke SamenBeter netwerk, etc. 

We bedanken iedereen met wie we het afgelopen jaar hebben samengewerkt! We kijken uit naar nieuwe ontmoetingen en natuurlijk nodigen we iedereen uit om zelf een initiatief te starten voor een sociale en gezonde wijk. 

Namens, Lev, Madelon, Patrick, Madelon, Marlies, Anup, Marsja, Peter en Alexander een heel goed 2020 toegewenst! 

Gemiddelde (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..