Terug

Activiteit

De psychologie van het afvallen: Natafelen on Tour

De psychologie van het afvallen - Locatie: Zelfregiehuis - Taanderstraat 121

Je kent het wel: je neemt je vast voor om te gaan lijnen en de eerste weken lukt dat meestal prima. De kilo's vliegen er af maar als je lijnpoging langer duurt wordt het lastiger om je aan een gezondere leefwijze te houden. Waarom gaat het na een paar weken vaak fout met "lijnen", wat kun je doen om dat te voorkomen en kun je leren om het vol te houden? Rafael Maria Theuvenet, de nieuwe wijkpsycholoog van Zorgvrijstaat, weet er alles van en is de inleider van deze aflevering van Natafelen.

Natafelen is het goede gesprek dat vaak ontstaat na een etentje met vrienden of familie, de borden zijn afgeruimd, maar het samen zijn is nog niet voorbij. Bij Zorgvrijstaat is Natafelen on Toer een serie themabijeenkomsten in huiskamers of buurtplekken in Rotterdam West rondom geestelijke gezondheid, voorafgegaan door een vegetarische maaltijd. Natafelen wordt georganiseerd door het Natafelteam van Zorgvrijstaat.

Aanmelden voor Natafelen graag per mail: ynesselaar@gmail.com.

Is er een onderwerp dat je graag bij Natafelen wilt aankaarten, stuur een mailtje naar hetzelfde mailadres en zet er je telefoonnummer ajb bij!
Voor wie
Iedereen
Plaats
Zelfregiehuis - Taanderstraat 121, 3026XS Rotterdam
Aanvang
do 14-11-19 12:30
Duur
2 uur
Aanmeldingen
0
Organisatie
Natafelteam Zorgvrijstaat

(0 Stemmen)